Service

Service

SCHADE AAN UW WAGEN?
JCS CARS VOERT ALLE HERSTELLINGEN UIT.

Bij schade aan het voertuig demonteren wij de wagen, bestellen wij de nodige onderdelen en wordt uw auto door onze professionele partner gelakt. Daarna wordt alles terug in eigen werkplaats gemonteerd. Ook het plaatsen van een nieuwe voorruit of een sterretje herstellen is bij ons mogelijk.
Is de reparatie van lange duur en hebt u een wagen nodig? Wij hebben een vervangwagen ter beschikking.

Kom vrijblijvend langs voor een prijsofferte.
 

TAKELDIENST

Bent u reeds klant en hebt u een klein ongeval of autopech? Geen nood, wij staan met onze takelwagen 24/24 en 7/7 voor u klaar! 
Iedereen wil op zo’n moment toch geholpen worden? 

DIAGNOSE VOERTUIGEN

JCS CARS werkt met de universele BOSCH-diagnosetester en met VAGCOM dat exclusief voor wagens van de Volkswagen-groep bedoeld is.

KEURINGDIENST

Geen tijd om naar de autokeuring te gaan? Geen probleem, wij doen het voor u! Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.

AIRCO SERVICE

We hervullen uw aircosysteem en detecteren mogelijke lekken op voorhand. U kunt zowel met recente wagens (R1234YF) als met oudere wagens (R134A) bij ons terecht.

REPARATIES EN ONDERHOUD VAN A TOT Z

JCS CARS ontvangt alle merken met open armen maar is gespecialiseerd in Duitse wagens. U kunt bij ons terecht voor allerlei reparaties en onderhoud van A tot Z aan uw auto.

CARROSSERIE

Wij (de)monteren uw carrosserie. Grote en kleine herstellingen worden door onze partner op locatie uitgevoerd. Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.

BANDENSERVICE

Wij monteren uw zomer- en winterbanden op velgen aan de scherpste prijs! U kunt ook bij ons terecht om uw banden professioneel te laten uitbalanceren.